Eladó lakás Kőbánya, Felsőrákos, Gyárdűlő, Keresztúridűlő, Kőbánya-Kertváros, Kúttó, Laposdűlő, Ligettelek, Népliget, Óhegy, Téglagyárdűlő, Újhegy.

Eladó lakások Budapest 10. kerület

Eladó Garázs

Budapest X. kerület
Eladó Garázs
Albert Camus utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:5.500.000 Ft
  • Lakóterület:18 m2
  • Emelet:Földszint
  • Épület szintjei:1 szintes
  • Hivatkozási szám:E-X-11-014
  • Érdeklődni:+36-20-852-8394

Leírás, további információkAzonosító: E-X-11-014

Eladó Budapest X. kerületében, az Albert Camus utcában egy kiváló állapotú, 18 m²-es önálló garázs. A garázs frissen festett, szegélyezett, és távirányítású elektromos redőnykapuval ellátott, amelyhez két kulcstartós és egy kézi távirányító is tartozik. Kialakított elektromos autó töltőállomással, biztosítékkal és konnektorral felszerelt, így ideális választás elektromos autó tulajdonosok számára. A belső két oldali falilámpák és a külső mozgás/sötétség érzékelős reflektorok kényelmes és biztonságos használatot biztosítanak. A garázs szerelőaknával és mennyezeti pakolós tárolóval is rendelkezik, így további praktikusságot kínál. Az áramfogyasztás negyedévente fizetendő, ami körülbelül 1700 Ft. A garázs középső elhelyezkedésű, így könnyedén megközelíthető és beállással egyből ráfordulható. A terület, amelyen a garázs található, a X. kerületi önkormányzat tulajdona, így csak X. kerületi lakcímkártyával rendelkező személyek számára elérhető a területbérlés, amely mindössze 3700 forint havonta. Ez a garázs kiváló lehetőséget kínál mindazok számára, akik egy jól felszerelt, biztonságos és kényelmes parkolóhelyet keresnek a X. kerületben. Ne hagyja ki ezt a remek ajánlatot!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8394

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/289


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.