Eladó lakás Kőbánya, Felsőrákos, Gyárdűlő, Keresztúridűlő, Kőbánya-Kertváros, Kúttó, Laposdűlő, Ligettelek, Népliget, Óhegy, Téglagyárdűlő, Újhegy.

Eladó lakások Budapest 10. kerület

Eladó Garázs Újhegy

Budapest X. kerület, Újhegy
Eladó Garázs
Gergely utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:4.000.000 Ft
  • Lakóterület:14 m2
  • Hivatkozási szám:E-X-29-164
  • Érdeklődni:+36-20-852-5203

Leírás, további információkAzonosító: E-IX--29-164/1

Ne maradjon le róla!
Újhegyen a Rózsaliget Lakóparkban szomszédságában eladó Gergely utca-Tavas utca sarkán önkormányzati telken lévő 14 nm-es, szerelőaknás garázs felépítmény. Amennyiben parkolási gondokkal küzd a környéken, vagy csak biztonságos helyen szeretné tartani gépkocsiját, esetleg egy jó befektetési lehetőséggel élne, akkor a legjobb választás lehet Önnek ez a garázs.
A garázs betonból épült, aljzata is beton, nincs külön villanyórája, teljesen száraz és azonnal birtokba vehető! A felépítmény saját tulajdon, a területért - határozatlan idejű területhasználati szerződés alapján - bérleti díjat kell fizetni az Önkormányzat felé (jelenleg 3333 Ft/hó).
Az Önkormányzat rendelete alapján a garázs tulajdonjoga csak olyan X. kerületi lakcímmel rendelkező személyre ruházható át, akinek még nincs a tulajdonában hasonló önkormányzati tulajdonú telken épült garázs.
Jelenleg 3 garázs eladó.

Infrastruktúrája kiváló közelben: üzletek, posta, bank, iskolák, óvodák, Acapulco Bowling Biliárd Pub & Rendezvény Központ, Újhegyi Uszoda, Strand Fürdő. A közelben található az Újhegyi mély-tó, mely kellemes sétára ad lehetőséget, valamint néhány perces sétával elérhető a sportolási lehetőséget biztosító sportliget és az uszoda/strand. A környéken több bevásárlást biztosító üzlet található. Jó közlekedés.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Lukács Brigitta  IX.-X.-XI ker.
Lukács Brigitta IX.-X.-XI ker.

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.