Eladó lakás Kőbánya, Felsőrákos, Gyárdűlő, Keresztúridűlő, Kőbánya-Kertváros, Kúttó, Laposdűlő, Ligettelek, Népliget, Óhegy, Téglagyárdűlő, Újhegy.

Eladó lakások Budapest 10. kerület

Eladó Telek Keresztúridűlő

Budapest X. kerület, Keresztúridűlő
Eladó Telek
Pesti határút

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:9.300.000 Ft
  • Lakóterület:3105 m2
  • Hivatkozási szám:E-X-29-222
  • Érdeklődni:+36-20-852-5203

Leírás, további információkAzonosító: E-X-29-222

Az eladó 3105 nm-es telek Budapest X. kerületében, Pesti Határ út szomszédságában. A környék dinamikusan fejlődik, számos új beruházás és infrastrukturális fejlesztés zajlik. Budapest X. kerülete hosszú távon növelheti az ingatlan értékét és vonzerejét a fejlődő városi területen.
Az eladó terület természetközeli környezetben helyezkedik el, a szántó besorolású, füves terület lehetőséget nyújt a zöld terület kihasználására. Ideális választás lehet mezőgazdasági, állattartási vagy más környezetbarát vállalkozások számára.
Az ingatlan kiváló befektetési potenciállal rendelkezik, ideális választás lehet olyan vállalkozások vagy befektetők számára, akik hosszú távú növekedési lehetőségeket keresnek a dinamikusan fejlődő városi területen.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.