Eladó lakás Kőbánya, Felsőrákos, Gyárdűlő, Keresztúridűlő, Kőbánya-Kertváros, Kúttó, Laposdűlő, Ligettelek, Népliget, Óhegy, Téglagyárdűlő, Újhegy.

Eladó lakások Budapest 10. kerület

Eladó Ipari terület Keresztúridűlő

Budapest X. kerület, Keresztúridűlő
Eladó Ipari terület
Pesti határút

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Ipari terület
  • Ár:4.700.000 Ft
  • Lakóterület:1553 m2
  • Hivatkozási szám:E-X-29-220
  • Érdeklődni:+36-20-852-5203

Leírás, további információk



Azonosító: E-X-29-220

Az eladó ipari terület Budapest X. kerületében, Pesti Határ út szomszédságában, egy 1553 nm-es sík, füves terület, amely kiváló lehetőséget rejt vállalkozások, mezőgazdasági projektek vagy befektetések számára.
A 1/1 tulajdoni hányaddal rendelkező telek könnyen és gyorsan átvehető, biztosítva ezzel a gyors ügyintézést. Az ingatlan állattartásra, mezőgazdasági tevékenységekre, vagy más vállalkozási célokra is tökéletes választás lehet. A terület jelenleg közműszolgáltatás nélkül rendelkezik, de a szükséges infrastrukturális elemek könnyen behozhatóak, mindössze 3-400 méterre a telektől.
A környék dinamikusan fejlődő és befektetőbarát, így az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik hosszú távú növekedési potenciált látnak a területben. Az elhelyezkedés és a területi adottságok lehetővé teszik sokféle vállalkozási cél megvalósítását, és a közelben található Pesti Határ út pedig könnyű hozzáférést biztosít a közlekedési útvonalakhoz.
Ne hagyja ki ezt a kitűnő lehetőséget, és hozza létre saját vállalkozását vagy beruházását ezen a sokoldalú és perspektivikus ipari területen!


Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.