Eladó lakás Kőbánya, Felsőrákos, Gyárdűlő, Keresztúridűlő, Kőbánya-Kertváros, Kúttó, Laposdűlő, Ligettelek, Népliget, Óhegy, Téglagyárdűlő, Újhegy.

Eladó lakások Budapest 10. kerület

Kiadó Telek Gyárdűlő

Budapest X. kerület, Gyárdűlő
Kiadó Telek
Száva utca

  • Ajánlat:Kiadó
  • Tipus:Telek
  • Ár:390.000 Ft
  • Lakóterület:250 m2
  • Hivatkozási szám:B-X-9-304/2
  • Érdeklődni:+36-20-852-8400

Leírás, további információkAzonosító: B-X-9-304/2

Fedezze fel Budapest X. kerületének kiválóan elhelyezkedő Száva utcájában kiadóvá vált 250 nm-es, sokoldalú üzleti területünket! Az ingatlan egy 12 000 nm-es, biztonságosan zárt területen fekszik, 0-24-es portaszolgálattal, ami garantálja az ingatlan védelmét és biztonságát.
Az üzemeltetési költségek nélküli ajánlatunk ideális lehetőséget kínál vállalkozása számára. Az illemhelyiségek használata biztosított, így az ingatlan azonnal használatba vehető. A terület rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez, legyen szó konténerek elhelyezéséről vagy raktározási célokról. A terület körbekerítése teljesmértékben megoldható.
A Száva utca kiváló közlekedési infrastruktúrával rendelkezik, a 99-es buszjárat közelsége pedig könnyű és gyors megközelíthetőséget biztosít az ingatlanhoz. Ezáltal ideális választás vállalkozásának, biztosítva a stratégiai elhelyezkedést és a hatékony logisztikát.

Bérlők számára a közvetítés díjmentes!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.